Pakket uitleg als u voor het eerst via ons een auto koopt


Neem contact met ons op wat u wensen zijn en samen gaan wij voor een fijne samenwerking.

 

Pakket Brons Pakket Zilver Pakket Goud Pakket Op Maat
- Luisteren naar u wensen. - Luisteren naar u wensen. - Luisteren naar u wensen. - Luisteren naar u wensen.
- Wij gaan op zoek naar uw auto. - Wij gaan op zoek naar uw auto. - Wij gaan op zoek naar uw auto.
- Wij geven onze zoekresultaten aan u door en u beslist of en welke auto u wilt kopen. - Wij geven onze zoekresultaten aan u door en u beslist of en welke u auto wilt kopen. - Wij geven onze zoekresultaten aan u door en u beslist of en welke auto u wilt kopen.
- Wij benaderen de verkoper om tot een koopovereenkomst te komen. - Wij benaderen de verkoper om tot een koopovereenkomst te komen. - Wij benaderen de verkoper om tot een koopovereenkomst te komen.
- Zonder aankoopkeuring. - Inclusief een aankoopkeuring door een officiele merkdealer die onafhankelijk is van de koper en ons. - Inclusief een aankoopkeuring door een merkdealer die onafhankelijk is van de verkoper en van ons.
In Nederland een Fysieke koop. In het buitenland een online koop. in Nederland een Fysieke koop. In het buitenland een online koop. - Ten alle tijden een fysieke koop en reizen wij persoonlijk naar de auto af om zelf te beoordelen, en na overleg met u te kopen, wereldwijd.
- Wij zorgen dat de auto bij het door u opgegven adres afgeleverd word zoals bijvoorbeeld bij u thuis of werk. - Wij zorgen dat de auto bij het door u opgegven adres afgeleverd word zoals bijvoorbeeld bij u thuis of werk. - Wij zorgen dat de auto bij het door u opgegven adres afgeleverd word zoals bijvoorbeeld bij u thuis of werk.