Pakket uitleg als u voor het eerst via ons een auto koopt


  1. Inclusief een aankoopkeuring door een officiële merkdealer die onafhankelijk is van de koper en ons.
  2. In Nederland een Fysieke koop bij de verkoper. Als de auto in het buitenland staat kopen wij hem online via het internet.
Pakket Brons Pakket Zilver Pakket Goud Pakket Op Maat
- Luisteren naar u wensen. - Luisteren naar u wensen. - Luisteren naar u wensen. - Luisteren naar u wensen.
- Wij gaan op zoek naar uw auto. - Wij gaan op zoek naar uw auto. - Wij gaan op zoek naar uw auto.
- Wij geven onze zoekresultaten aan u door en u beslist of en welke auto u wilt kopen. - Wij geven onze zoekresultaten aan u door en u beslist of en welke u auto wilt kopen. - Wij geven onze zoekresultaten aan u door en u beslist of en welke auto u wilt kopen.
- Wij benaderen de verkoper om tot een koopovereenkomst te komen. - Wij benaderen de verkoper om tot een koopovereenkomst te komen. - Wij benaderen de verkoper om tot een koopovereenkomst te komen.
- Zonder aankoopkeuring. - Inclusief een aankoopkeuring door een officiele merkdealer die onafhankelijk is van de koper en ons en dat rapport krijgt u. - Inclusief een aankoopkeuring door een merkdealer die onafhankelijk is van de verkoper en van ons en dat rapport krijgt u.
- In Nederland een Fysieke koop bij de verkoper. Als de auto in het buitenland staat kopen wij hem online via het internet. - In Nederland een Fysieke koop bij de verkoper. Als de auto in het buitenland staat kopen wij hem online via het internet. - Ten alle tijden een fysieke koop en reizen wij persoonlijk naar de auto af om zelf te beoordelen, en kopen wij, na overleg met u, de auto ter plaatse.
- Wij zorgen dat de auto bij het door u opgegven adres afgeleverd word zoals bijvoorbeeld bij u thuis of werk. - Wij zorgen dat de auto bij het door u opgegven adres afgeleverd word zoals bijvoorbeeld bij u thuis of werk. - Wij zorgen dat de auto bij het door u opgegven adres afgeleverd word zoals bijvoorbeeld bij u thuis of werk.