kleurcode #b8a667

Ontstaan door passie en nieuwsgierigheid om altijd op het internet op zoek te gaan naar de zeldzaamste auto's die te koop worden aangeboden, zowel door ontelbaren veilingen te volgen als alle adverteerders af te gaan zijn wij daardoor expert geworden op het gebied om zeer zeldzame auto's voor de klant te vinden. Auto's waarvan u misschien zelf al de hoop had opgegeven om die auto ooit te vinden, laat staan te kopen. Daag ons uit om voor u de auto te vinden, hoe specifiek of zeldzaam de auto ook is! U hoeft alleen maar u wensen aan ons door te geven en wij gaan persoonlijk op zoek! Wij kunnen u volledig ontzorgen met de aankoop van de auto, van alleen de zoekopdracht tot een totaalpakket waarbij de auto zorgeloos bij u thuis wordt afgeleverd!
Kies uw pakket en neem makkelijk en snel contact met ons op.
Geef aan ons door naar welke auto u op zoek bent, zoals het merk en type auto maar u mag uiteraard ook specifieke wensen al gelijk doorgeven als u wilt zoals in welke conditie de auto moet verkeren, denk hierbij aan een opknapper, gerestaureerde auto of een auto in concoursstaat.
Wij gaan vrijblijvend voor u aan de slag en nemen binnen 24 uur contact met u op, ook in het weekend!

Bent u een klant die het liefst uw passie voor auto's deelt met vrienden, familie en op social media? Of liever onder de rader blijft? Wij zullen ten alle tijden discreet zijn en uw persoonlijke wensen volgen. 
Online auto's kopen is de toekomst. Zowel occasions als nieuwe auto's. U ziet het al bij merk dealers dat u uw nieuwe auto volledig online kan samenstellen en bestellen en in de toekomst zullen de traditionele showrooms voor nieuwe auto's flink veranderen. Wij zijn een voorloper op het online inkopen van collectie auto's en kunnen de door u gezochte auto leveren tot aan bij u aan de voordeur! Bent u een particulier of automusea? Daag ons uit! Wij vinden alle auto's die te koop worden aangeboden en gaan ook actief op zoek naar auto's die off-market staan. Maar wij zullen nooit verzamelaars lastig vallen met de vraag of wij een bepaalde auto die wij zoeken bij hem of haar mogen kopen.
Staat u er wel voor open om benaderd te worden,
vul dan alstublieft ons aanmeldformulier in.

Veilig en onbezorgd een betrouwbare collectie auto kopen is via Capital Collection Cars makkelijker dan ooit.
Er  worden een hoop foute auto's op de markt aangeboden wat u een hoop geld kan kosten in onderhoud en dagwaarde van de auto.
Koop dus een auto van een betrouwbare verkoper. Screen de particulier die de auto verkoopt of check het bedrijf. 
Door onze jarenlange ervaring en netwerk kunnen wij u helpen met het kopen van DE perfecte auto,
U heeft zelf in de hand hoe veilig u uw nieuwe auto wilt kopen, hoe hoger u onze ladder beklimt, des te betrouwbaarder de auto word.
Uiteraard helpen wij u graag als u alleen een zoekopdracht voor ons heeft en bij laddertrap 1 blijft. maar dan is uw eigen risico ook groter. hoe hoger je de ladder beklimd des te minder je risico loopt.  Bij de hoogste tree is het kopen van een foute auto vrijwel nehiel. ga dus voor zekerheid! Blablabla klad klad klad klad dit verhaal uitwerken

Verkocht voor Commissie in % Voorbeeld bedrag Commisie die u betaald
<50.000euro 6% 50.000 3000
50.000 - 100.000 4% 75.000 3000
100.000 - 500.000 2% 250.000 5000
500.000> 1% 500.000 5000

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen door te geven door middel van ons invul formulier.ROBBIN VERTELD

"Mijn verhaal,

Op mijn 16e ben ik op zaterdagen en in mijn vakantie's als hulpje begonnen in een werkplaats van een oude klassieke dorps garage in het Gelderse dorp Druten. Ik heb daarna de opleiding autotechnicus gevolgd op het ROC in Nijmegen en kwam in de werkplaats van de lokale Renault dealer in mijn geboortedorp Bergharen terrecht. Nadat ik merkte dat ik sleutelen aan auto's eerder zag als een leuke hobby heb ik het fulltime sleutelen vaarwel gezegd en ben ik het transport in gegaan waar ik onder andere jaren lang actief ben geweest als berger bij een autosleepdienst. Om nog meer mijn passie voor bijzondere auto's te volgen ben ik na de autosleepdienst met veel plezier terecht gekomen bij een Porsche dealer waar ik de meeste ervaring en inspiratie heb opgedaan voor het ontstaan van Capital Collection Cars BV."

"Ontmoet mij,

ik vindt het belangrijk dat u weet met wie u zaken doet en niet alleen online contact met ons heeft maar ook met iemand met een echt gezicht. Ik ben ten alle tijd bereid om persoonlijk naar u toe te komen zodat u mij, en de diensten van Capital Collection Cars leert kennen." 

 

Met vriendelijke groet,
Robbin, oprichter Capital Collection Cars

 

 

Bijvoorbeeld een Porsche 992 "Targa 4 GTS"Belangrijk om te lezen! Wij bieden u een kijkdag aan, als u geen interesse heeft in de kijkdag is dat geen enkel probleem maar vervalt wel de bedenktijd voor de koop op afstand wet van 14 dagen. Eenmaal de auto gekocht op afstand kan de auto niet meer terug naar de verkoper gebracht worden. (Wij hanteren daarin dezelfde regels als bij een auto veiling). U hoeft dat nu nog niet per se te beslissen, dat mag ook later als u weet waar de gevonden auto te koop word aangeboden.

Wij kijken bij de koop van de auto altijd goed naar het verleden van de auto. Denk hierbij onder andere aan het schadeverleden van de auto, of het een logische kilometerstand heeft, indien van toepassing door wie de auto is gerestaureerd en de restauratie documentatie aanwezig is en misschien wel het belangrijkste of de auto matching numbers heeft.U heeft een ijsgrijs metallic Porsche 992 GT3RS met 21-Inch GT3RS gesmede magnesium lichtgewichte velgen, het Weissach pakket en een neusliftsysteem met maximaal 10.000km op de teller als zoekopdracht aan ons doorgeven en wij hebben een ijsgrijs metallic Porsche 992 GT3RS met 21-Inch GT3RS gesmede magnesium lichtgewichte velgen, het Weissach pakket en een kilometerstand van 7911km gevonden maar ZONDER neusliftsysteem. Heeft u interesse als de zoekopdracht voor 95% compleet is?

Vragen en opmerkingen zijn altijd welkom, stuur ons vrijblijvend een bericht

Bijvoorbeeld een Ferrari 812 "Competizione Aperta"Belangrijk om te lezen! Wij bieden u een kijkdag aan, als u geen interesse heeft in de kijkdag is dat geen enkel probleem maar vervalt wel de bedenktijd voor de koop op afstand wet van 14 dagen. Eenmaal de auto gekocht op afstand kan de auto niet meer terug naar de verkoper gebracht worden. (Wij hanteren daarin dezelfde regels als bij een auto veiling). U hoeft dat nu nog niet per se te beslissen, dat mag ook later als u weet waar de gevonden auto te koop word aangeboden.

Wij kijken bij de koop van de auto altijd goed naar het verleden van de auto. Denk hierbij onder andere aan het schadeverleden van de auto, of het een logische kilometerstand heeft, indien van toepassing door wie de auto is gerestaureerd en de restauratie documentatie aanwezig is en misschien wel het belangrijkste of de auto matching numbers heeft.Vragen en opmerkingen zijn altijd welkom, stuur ons vrijblijvend een bericht

Bijvoorbeeld de Bugatti Chrion "Super Sport 300+"Belangrijk om te lezen! Wij bieden u een kijkdag aan, als u geen interesse heeft in de kijkdag is dat geen enkel probleem maar vervalt wel de bedenktijd voor de koop op afstand wet van 14 dagen. Eenmaal de auto gekocht op afstand kan de auto niet meer terug naar de verkoper gebracht worden. (Wij hanteren daarin dezelfde regels als bij een auto veiling). U hoeft dat nu nog niet per se te beslissen, dat mag ook later als u weet waar de gevonden auto te koop word aangeboden.

Wij kijken bij de koop van de auto altijd goed naar het verleden van de auto. Denk hierbij onder andere aan het schadeverleden van de auto, of het een logische kilometerstand heeft, indien van toepassing door wie de auto is gerestaureerd en de restauratie documentatie aanwezig is en misschien wel het belangrijkste of de auto matching numbers heeft.Vragen en opmerkingen zijn altijd welkom, stuur ons vrijblijvend een bericht

Bijvoorbeeld een McLaren 720s "Spider"Belangrijk om te lezen! Wij bieden u een kijkdag aan, als u geen interesse heeft in de kijkdag is dat geen enkel probleem maar vervalt wel de bedenktijd voor de koop op afstand wet van 14 dagen. Eenmaal de auto gekocht op afstand kan de auto niet meer terug naar de verkoper gebracht worden. (Wij hanteren daarin dezelfde regels als bij een auto veiling). U hoeft dat nu nog niet per se te beslissen, dat mag ook later als u weet waar de gevonden auto te koop word aangeboden.

Wij kijken bij de koop van de auto altijd goed naar het verleden van de auto. Denk hierbij onder andere aan het schadeverleden van de auto, of het een logische kilometerstand heeft, indien van toepassing door wie de auto is gerestaureerd en de restauratie documentatie aanwezig is en misschien wel het belangrijkste of de auto matching numbers heeft.Vragen en opmerkingen zijn altijd welkom, stuur ons vrijblijvend een bericht