In Zuffenhausen, onder de rook van Stuttgart begon meer dan 90 jaar geleden een ongeëvenaard succes verhaal. Ferdinand Porsche registreerde op 25 april 1931 Dr. Ing. h.c. F. Porsche GmbH in het handelsregister. Het begin van wat later de grootste sportauto fabrikant van de wereld zou worden. Nadat hij onder andere de Porsche 64 had ontworpen bracht zijn zoon Ferry Porsche na de Tweede Wereldoorlog in 1948 een Porsche uit met bouwnummer 356 en chassisnummer 356-001. In september 1963 presenteerde Porsche op de IAA in Frankfurt de Porsche 901 als de opvolger van de Porsche 356. Echter was de type naam 901 maar voor korte duur omdat Peugeot de rechten van drie cijfers met een nul in het midden in handen had waardoor Porsche de 901 moest wijzigen.
de 901 werd gewijzigd in 911.  Inmiddels is de Porsche 911 uitgegroeid tot de meest in serie geproduceerde sportauto ter wereld met een enorme populariteit en zeer gewilde special editions.
Wist u dat twee derde van alle geproduceerde Porsches vandaag de dag nog steeds bestaan! Bent u zelf ook op zoek naar een Porsche? Neem contact met ons op en geef uw wensen door en wij gaan vrijblijvend voor u op zoek naar uw Porsche! 


"Niet alle Koeningseggs uitvoeringen tonen wij op onze website,

Geef in het invulformulier naar welke uitvoering en carrosserie u op zoek bent.
Bijvoorbeeld een Koeningsegg CCX Edition."

Koenigseggs

Uit de jaren '90


Koenigseggs

Uit de jaren '00


Koenigseggs

Uit de jaren '10


Koenigseggs

Uit de jaren '20